Galvenie » 2020 » Septembris » 17 » Pārdomas par Samsung Galaxy Note 20 Ultra
21:06
Pārdomas par Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Tā kā šis ir jau mans piektais Note sērijas fablets, tad laikam varu sevi uzskatīt par Note fanu un šis modelis izraisīja visvairāk pretrunīgu sajūtu. Tā kā neesmu spēļu fans, pret Exynos nekādu īpašu antipātiju man nav, bet tik un tā paliek nepatīkama sajūta, ka tevi čakarē.
Note 20 Ultra dizains man tomēr nešķiet izcils, tikai dēļ milzīgā kameru bloka izcilņa, kas tik daudziem apskatniekiem liek spiegt no sajūsmas. 

Pirmkārt, tas spiež šo, citādi, skaisto aparātu nēsāt apvalkā, pretējā gadījumā kameru bloks tiks noskrāpēts jau pirmajā lietošanas nedēļā, turklāt atšķirībā no korpusa, kameru bloka pārklājums veidots no Gorilla 5 stikla, tāpēc nebrīnīšos, ja visai drīz daudzi šī aparāta īpašnieki (kas principiāli nelieto apvalkus) būs spiesti mainīt kameras stikliņus. Tāpat arī šī ir problēma, lai veiktu piezīmes ar irbuli telefonu turot uz galda. Nezinu, kā ir citiem lietotājiem, taču personīgi man regulāri, ņemot telefonu rokā iznāk ar roku pieskarties kamerai(atceros vecos laikus, kad telefonu kamerām bija īpaši aizslēgi :) un šai kamerai tāds tiešām noderētu). Tādējādi nonākam pie visai nepatīkama secinājuma: ergonomika šīm telefonam ir galīgi garām. Jebkurā gadījumā, lai izlīdzinātu telefona aizmuguri jālieto biezs apvalks, kas neļauj izbaudīt telefona plānumu, līdz ar to var teikt, ka nav izmantots viss lietderīgais laukums, jo Samsung varēja telefonu veidot biezāku ar jaudīgāku bateriju.

Turklāt man nav īsti saprotama Samsung debilā mode izņemt no saviem aparātiem daudzas elementāras lietas – šajā modelī atklāju, ka ir pazudusi pulsa un stresa mērīšanas iespēja. Acīmredzot, lai kādā, nākotnes Note 25 to atkal ieviestu, bet jau kā superinovāciju un varētu aizbildināt kosmisko cenu.
Tas un augstā cena, manuprāt ir lielākie šī Note mīnusi. Toties citās jomās šis aparāts izraisa tikai pozitīvas emocijas, tas ir ātrs, jaudīgs un One UI ir patīkama. Turklāt, ņemot vērā, ka Samsung palielina major update skaitu, arī ilgtspējīgs aparāts.

Skatījumu skaits: 138 | Pievienoja: romaxsoft | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
avatar